Kinderfeestjes

Bij Sneller Leren Duiken is het mogelijk om uw kind een kinderfeestje te geven om nooit te vergeten. Vanaf 8 jaar kan uw kind met vriendjes en vriendinnetjes (minimaal 8 – maximaal 10 deelnemers) zijn of haar verjaardag bij ons vieren. Het wordt zeker geen standaard feestje maar een leuke uitdaging voor de kids. Zij moeten alleen wel in het bezit zijn van hun B-diploma.

De kids worden deze middag begeleid door een ervaren gediplomeerd duikinstructeur. We beginnen met wat drinken en wellicht een cadeaumoment. Ook zal de eerste uitleg worden gegeven van wat we gaan doen op het feest. Kinderen krijgen een wetsuit aan en leren de basisbegrippen van het persluchtduiken. Het feest kan beginnen. Het wordt een middag vol leuke ervaringen. We sluiten de middag af met het uitreiken van het duikfeestbrevet en gaan daarna gezellig eten in het restaurant van De Kriekeput. Het standaard menu is dan patat met een frikadel/bitterballen en een ijsje toe.

De kosten voor dit feestje bedragen € 25,- per kind. Dit is inclusief het gebruik van duikmaterialen, het feestje en het eten.

Het feestje vindt plaats in:

Zwembad en Restaurant De Kriekeput
Schaijkseweg 3a
5373 KL Herpen