Mill

De Kuilen is een natuur- en recreatiegebied gelegen tussen Mill en Langenboom en tevens één van onze buitenlocaties waar wij buitenduiken maken tijdens uw duikopleiding. U daalt langs een bosrijke oever af over een plantenrijke bodem, Tijdens het duiken komen we ook een fossiele zeebodem tegen. In deze bodemlaag ziet u kokerwormpjes, driehoeksmosselen en kleine schelpdieren. We zien tijdens het duiken ook snoeken, snoekbaarzen, baarzen en de voorn.

Deze locatie is geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren duikers. Het is zoet water. U heeft zicht variërend tussen de 2 en 5 meter en een diepte tot 35 meter. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

U kunt zich bij ons inschrijven voor een duikopleiding op deze locatie. Dit zal de basislocatie worden van uw duikopleiding en waar u de beginselen van het persluchtduiken zult leren. Vanzelfsprekend gaan we later in de opleiding ook duiken op andere locaties maken. Voor de gevorderde duiker is dit een mooie locatie om duiken voor het logboek te maken of voor bepaalde specialty’s.